3 collega's Baas

Monteur Hoofdleidingen

 • MBO - 2
 • MBO - 3
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Lelystad
Solliciteer direct

Welkom in het team!

Mijn naam is Henk Geutjes. Ik ben Operationeel Manager van onze vestiging in Lelystad. Wij zoeken voor ons team een Monteur Hoofdleidingen. Word jij onze nieuwe Baas?

Je bent succesvol als jouw klanten tevreden zijn

Dit ga jij doen

Als Monteur Infra, Gas/Water/Elektra (AVP/VP) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van combi montagewerkzaamheden in onze hoofdleidingsprojecten. Wanneer je als Senior Monteur instroomt, ben je ook verantwoordelijk voor het geven van werkinstructies aan Junior en Medior Monteurs en geef je sturing aan een combi ploeg.

Onze montagewerkzaamheden bestaan met name uit het aanleggen van de hoofdinfra voor combi nieuwbouwprojecten in de regio Flevoland en Hilversum. Waarbij we in combi met name elektra, water, glasvezel en CAI aanleggen en in steeds mindere mate gas.
Jij legt daarvoor zelfstandig de kabels en leidingen aan en maakt de verbindingen en aansluitingen.

Je werkt als vak volwassen Baas met collega’s in een combi ploeg zelfstandig aan onze hoofdleidingsprojecten en je zorgt dat de klus veilig, op tijd en met de juiste kwaliteit geklaard wordt. Hierbij heb je nauw contact met de Uitvoerder en Werkvoorbereider over de voortgang van het werk.

Dit maakt het leuk

Heb je interesse in het opleiden van junior collega’s? Baas geeft jou de kans om erkend leermeester te worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid Leerling Monteurs te begeleiden. Je werkt de Leerling Monteur in en leert hem alle facetten van het vak. Daarnaast controleer je de werkzaamheden die de Leerling uitvoert. Het is uiteraard van belang dat jullie volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu te werk gaat.

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgerond MBO-diploma op niveau 2 of 3 (bijvoorbeeld: Monteur Infra gas/water, Infratechniek monteur data/elektra, Monteur midden spanning installaties of Monteur laagspanningsnetten).
 • Je hebt 2 á3 jaar aantoonbare werkervaring in de ondergrondse infrastructuur.
 • Je bent in het bezit van relevante opleidingen volgens CKB (Bei LS/MS, VIAG, VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg).
 • Affiniteit met en/ of scholing in midden- en laagspanningsnetten is een pre.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift en je hebt zeker geen9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast werk je doel- en resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je kan goed met je collega’s samenwerken maar je neemt zelf ook initiatief.

Dit bieden wij jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.