Collega Monteur T&I

Monteur - E

  • MBO - 2
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Breda
  • Oud Gastel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Voor onze regio Zuid zijn wij op zoek naar gedreven hoog-, laag- en middenspanningsmonteurs.

Wat ga je doen?

Als E-Monteur binnen Baas ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden. Kan jij je vinden in het zelfstandig aanleggen van kabels en het aansluiten van hoog-, midden- en laagspanningsnetten? Dan ben jij de E-Monteur die wij zoeken!

Zodra je genoeg ervaring hebt opgedaan, kun je helpen met het opleiden van junior collega’s. Baas geeft jou dan de kans om erkend leermeester te worden en je krijgt dan de verantwoordelijkheid om leerling monteurs te begeleiden. Je werkt de leerling monteur in en leert hem alle facetten van het vak. Daarnaast controleer je de werkzaamheden die de leerling uitvoert. Het is uiteraard van belang dat jullie volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu te werk gaat.

Wat bieden wij?

Een prettige werksfeer met je collega’s! Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een MBO-webniveau 2 diploma (bijvoorbeeld Monteur Laag- of Middenspanningsdistributie, Monteur Infratechniek Data/Elektra);
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in de ondergrondse infrastructuur;
  • Je bent in het bezit van relevante opleidingen volgens CKB (Bei LS/MS, VIAG, VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg);
  • Je werkt doel- en resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen;
  • Je kan goed met je collega’s samenwerken, maar neemt zelf ook initiatief.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.