Baas monteurs Putkasten Den Haag

Medewerker Contractbeheer

 • MBO - 4
 • HBO
 • 40 uur
 • Starter
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in ons team

Ik ben Jordi (Manager Inkoop & Logistiek). Ik ben gestart als Baas trainee en werk inmiddels ruim 6 jaar bij Baas. Ons team bestaat verder uit Peter (Senior Inkoper) en Michel (Medewerker Contractbeheer). Ons doel is het faciliteren van Baas bij alle inkoopvraagstukken en het sluiten van de beste deals. Kom jij ons team versterken?

Je bent als Medewerker Contractbeheer succesvol als je met jouw stakeholders alle inkoopcontracten goed hebt gemanaged en geborgd.

Dit ga je doen

Onze contractpartners, o.a. netbeheerders en nutsbedrijven, hebben meerjarige contracten met groot volume. Op deze contracten worden regelmatig wijzigingen doorgevoerd, die impact hebben op bijvoorbeeld materiaal, veiligheid issues en aansluitingsmethodieken. In jouw rol als Medewerker Contractbeheer is het de uitdaging om dit proces vlekkeloos te managen en de wijzigingen te implementeren. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor de interne betrokkenen. Je maakt impact analyses en vraagt jezelf continue af: Wanneer vindt de wijziging plaats? Welke regio’s, team en personen betreft het? Wat brengt het met zich mee? Wie moeten erbij worden betrokken? Wat moet eraan gedaan worden?
Met jouw analyse en input gaan de Managers Bedrijfsbureau in de regio’s met deze wijzigingen aan de slag en jij zorgt dat alles administratief wordt vastgelegd en geborgd.

Dit maakt het leuk

Met jouw rol speel je niet alleen een rol in alle overeenkomsten met de contractpartners, maar ben je ook van invloed op hoe onze projecten buiten worden uitgevoerd. We zijn een klein team, waar we onszelf continu de vraag stellen hoe kunnen we beter en sneller onze collega’s faciliteren en ontzorgen. Jij kunt een flinke bijdrage leveren aan deze professionaliseringsdoelstelling. Denk, bouw en vier mee!

Dit breng je mee

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring met contractbeheer of vergelijkbare rol waarin je ‘oorzaak-gevolg’ denkt.
 • Bij Baas staat de persoon centraal. Voor deze rol zoeken wij naar iemand die met zijn of haar sterke communicatieve vaardigheden, analytische inzicht en organisatiesensitiviteit veel voor elkaar krijgt.
 • Je bent administratief sterk, accuraat en hebt het vermogen om niet alleen naar de impact voor nu, maar ook voor de lange termijn te denken.
 • Jij denkt dat het altijd beter kan en weet ook jouw collega’s mee te krijgen in jouw verbeterplannen.

Dit bieden we jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen + 13 ADV dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een baas!

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.