Collega Baas manager Capelle

Manager KAM

 • HBO
 • WO
 • 32 tot 40 uur per week
 • Mid Career
 • Senior
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

 

Wij zijn Arnold, Lisanne, Linda, Rick, Roland en Franka en samen vormen wij het KAM-team. Baas B.V. is een dynamische en sociale organisatie die flink in beweging is. We zijn per direct op zoek naar een Manager KAM die het verschil maakt en minimaal vier dagen per week aan de slag zal gaan binnen onze organisatie.

Wij bieden jou een mooie functie waarin je jouw passie voor het veiligheidsvak kan laten bloeien op een deskundige afdeling waar coaching van collega’s een grote rol speelt.

Wat ga je doen?

De belangrijkste taak is dat je sturing geeft aan de afdeling KAM. Je begeleidt en coacht de KAM-adviseurs in hun dagelijkse werkzaamheden. De KAM-adviseurs zijn de professionals in de vestigingen die zelfstandig aan het werk zijn. Aan jou de taak ervoor te zorgen dat binnen heel Baas dezelfde paden worden bewandeld. Hierin is kennisdeling en ontwikkeling, op zowel persoonlijk vlak als vaktechnisch en informatiedeling, zeer belangrijk.

Je bewaakt daarbij de acties en maatregelen die moeten worden genomen om diverse certificaten te behouden. Tijdens deze missie zit je regelmatig met het directieteam om tafel om verslag uit te brengen en de koers met betrekking tot veiligheid binnen de organisatie uit te zetten. Hierin ben je een volwaardig sparringpartner van directie, management en projectteams. De acties die uit deze overleggen komen, worden vertaald in een jaarplan dat je samen met de afdeling opstelt. Hierbij zijn KPI’s en PI’s je niet vreemd.

Je bent sparringpartner voor de organisatie als het gaat om verontreinigde grond, BEI, VIAG, KIAD en NEN normeringen. Je hebt een coördinerende rol bij de implementatie en naleving van het KAM-managementsysteem, je voert (interne) audits en inspecties uit, stelt kwaliteits- en integrale veiligheidsplannen op en initieert en implementeert de verbeterprocessen binnen de organisatie. Dit alles doe je samen met de KAM-adviseurs die de belangrijkste ambassadeurs zijn van het KAM beleid binnen de regio’s.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie functie waarin je jouw passie voor het veiligheidsvak kan laten bloeien op een deskundige afdeling waar coaching van collega’s een grote rol speelt. Je komt te werken in een mooie organisatie die jou en de directe collega’s de ruimte geeft te ontwikkelen naar het hoogste niveau op het gebied van kwaliteit, arbeid en milieu.

Je standplaats wordt Capelle aan den IJssel, maar wij verwachten dat je ook regelmatig op de overige vestigingen in het land bent te vinden. Daarnaast stellen wij jou in de gelegenheid om je kennis up-to-date te houden door het bijwonen van allerlei bijeenkomsten rondom jouw vakgebied en het volgen van trainingen.

Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO Metaal en Techniek (technische installatiebedrijven) met daaraan gekoppeld een bedrijfspensioenregeling. Daarbij bieden wij je o.a. een marktconform salaris en 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef                                    +

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een HBO diploma, bij voorkeur op het gebied van veiligheidskunde (HVK /MoSHE) of arbeidshygiëne;
 • Ervaring met projectmanagement is een pré;
 • Je bent een mensenmens, kunt mensen stimuleren en ontwikkelen;
 • Gericht op samenwerken;
 • Je bent een analist, waarbij je snel een situatie kan beoordelen en daarop kan handelen;
 • Je hebt de vaardigheden om gemakkelijk en effectief een gesprek te voeren binnen alle lagen in de organisatie, je hebt daarbij visie en samenwerking is voor jou een 2e natuur;
 • Je kunt en durft medewerkers en leidinggevenden aan te spreken op gedrag, eigen verantwoordelijkheid, activiteiten en resultaten;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een technische omgeving;
 • Bekend bent in het wel en wee in de wereld van ondergrondse infratechniek en elektrotechnische installaties is een pré;
 • Je weet je weg goed te vinden, of bent bereid je daarin te verdiepen binnen de regelgeving van o.a. CROW400, BRL 7000, NEN Veiligheidsladder, VCA, e.d.;
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Solliciteren?

Ben jij dé kandidaat voor deze functie? Mooi! Laten we kennismaken! Stuur snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
HR Adviseur Berit (Recruitment contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Berit Koopmans.