Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Management Trainee

 • HBO
 • WO
 • 40 uur
 • Starter
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
 • Lijnden
 • Deventer
Solliciteer direct

Hallo, ik ben Bernice en ik ben Operationeel Manager binnen Baas. Binnen Baas geloven wij het ontwikkelen van talent en het klaarstomen van de volgende generatie. Wij hebben een mooi traineeship en groot aantal succesverhalen van trainees die bij Baas mooie carrière stappen hebben gemaakt (bij voorbeeld Jordi en Andries). Binnen Telecom en Installatietechniek zijn wij op zoek naar een ambitieuze Management Trainee die de komende jaren het management vak wil leren en samen met mij de operatie van T&I wil draaien. Zaag jij straks aan mijn stoelpoten?

 

Management Trainee T&I

Dit is het traineeprogramma

Jezelf maximaal ontwikkelen tot operationeel manager èn een bijdrage leveren aan verbeteringen binnen Baas. Een mooie tweede stap in jouw carrière. Je gaat 4 dagen per week ‘gewoon’ werken (zie Dit ga je doen) en 1 dag per week is beschikbaar voor jouw ontwikkeling. In het programma voer je onder andere een opdracht uit voor het Management Team (samen met de andere Trainees). Het betreft een landelijk project, bijvoorbeeld: een procesverbetering in de organisatie, verminderen van meerwerk ofintroductieprogramma’s. Het kan echt van alles zijn. Het gaat om onderwerpen die de gehele organisatie raken. Vanuit een onderzoeksmethode gaan jullie methodisch te werk (Scrum /Agile) en met de resultaten wordt echt wat gedaan bij Baas.
Verder kan je diverse opleidingen volgen (afhankelijk van jouw ambitie en functie) en is er focus op persoonlijke ontwikkelen. Je krijgt een coach, hebt elke 2 weken overleg met jouw manager, 1x per maand met HR en 1x per 3 maanden met de Regio Directeur. Ons traineeprogramma is geen standaard to-do-list, want jij wordt zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Jij bepaalt je eigen tempo, je eigen ontwikkelingsdoelen en je eigen uitdagingen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding, zodat jij kunt ontdekken waar jouw toekomst ligt.

Dit ga je doen

Als Management Trainee binnen T&I werk je nauw samen met de Operationeel Manager. Binnen T&I hebben we een grote projectorganisatie en zijn we bezig met het verder opzetten van een service en onderhoudsorganisatie. Als Management Trainee ondersteun je Operationeel functioneel bij de aansturing van de projectorganisatie. In de loop van de tijd wordt je steeds meer zelfstandig verantwoordelijk voor diverse management taken, totdat je je ontplooit hebt tot een vakvolwassen manager en je eigen ‘span of control’.​

Dit maakt het leuk

Als Management Trainee kun jezelf in korte tijd grote sprongen maken in jouw ontwikkeling. Fouten maken mag en je krijgt de tijd om zelf richting te geven aan jouw toekomst. Pak je kansen, er zijn mogelijkheden genoeg! We duwen je geen oplossingsrichting in, je bent zelf in the lead. Je ziet alle facetten van het bedrijf en het management vak. Het ene moment vertegenwoordig je ons bij een van de opdrachtgevers en het andere moment geef je een presentatie aan onze managementleden.

​​​​Dit breng je mee

 • Je beschikt over een afgeronde bedrijfskundige HBO of WO opleiding en hebt technische affiniteit;
 • Je bent toe aan jouw tweede carrière stap en hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot (operationeel) manager;
 • Je bezit een enorme drive, staat stevig in je schoenen en bezit natuurlijk leiderschap;
 • Je bent leergierig, in staat om met feedback om te gaan, denkt vanuit het ‘grotere plaatje’ en durft beslissingen te nemen;
 • Je woont gunstig ten opzichte van onze vestigingen Capelle aan den IJssel, Lijnden en Deventer;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Dit bieden we jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor eenbaas, maar voorBaas.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Solliciteer snel via bovenstaande sollicitatie button.

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.