Leidinggevend monteur Baas Hassan

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Lijnden
Solliciteer direct

Welkom in het team

Ik ben Dick (Projectleider) en hopelijk gaan we samenwerken. We hebben leuke, afwisselende klanten (bijvoorbeeld Schiphol, Royal FloraHolland, overheden en een exclusieve modeketen op de Herengracht in Amsterdam). Het varieert dus van industriële klanten tot high-end winkelketens waar ons werk weer erg gedetailleerd is. Onze klanten zijn vaak 24/7 werkzaam. Op onze locatie in Lijnden werken in circa 50 mensen. We hebben vele expertises in huis: E, data, glas en coax. We plaatsen en verplaatsen verlichting, verhuizen camerasystemen, leggen wifi aan, zorgen dat de brandmeldinstallatie werkt of regelen marktstroom.

Je bent succesvol als jij jouw klussen met de afgesproken kwaliteit binnen de gestelde tijdsnorm weet af te ronden.

Dit ga je doen!

Wij willen zoveel mogelijk zelf doen in plaats van het uitbesteden. We geloven namelijk in de kwaliteit van onze mensen en we willen daardoor verder blijven groeien in een markt die ontwikkeling is. Mede hierdoor, en door jouw coördinerende vaardigheden als leidinggevende, zoeken we jou.
Je gaat leidinggeven aan een team dat per project varieert van 2 tot circa 8 collega’s. Een gemiddelde klus duurt een paar weken. Als meewerkend voorman help jij jouw team uitvoerend met de installatie of onderhoud, je bent aanspreekpunt voor kantoor en de klant en bewaakt het overzicht. Je denkt verder dan wat er op papier staat. Zijn er uitzonderingen? Is iets fout gegaan? Heb je meerwerk geleverd? Zijn er nog andere klussen die de klant bij ons af kan nemen?

Dit maakt het leuk!

Je komt te werken in een markt die in ontwikkeling is (E-transitie, datacenters, slimme steden en gebouwen). Bij ons ben je echt met je vak én de klant bezig. Jouw werk bestaat dus niet alleen maar uit administratie. Onze klanten zijn aansprekende bedrijven waar we lange relaties mee hebben. Bij ons kun je trots zijn op je werk, want we staan voor het leveren van kwaliteit. We geven je veel vrijheid. Jij stuurt het project aan en bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden binnen de gestelde urennorm.

Dit breng je mee!

Je hebt ervaring met het leidinggeven aan monteurs en hebt een stabiel cv (weinig werkgevers). Uiteraard is elektrotechnische kennis gewenst, net zoals de benodigde certificaten (VCA VOL en NEN3140, NEN1010). Als persoon ben je in staat om mensen naar je te laten luisteren, kan je meedenken met de klant en doorvragen. Je wilt jouw werk goed opleveren en onze klanten tevreden houden. Je durft beslissingen te nemen en bent trots op je vak.

Dit bieden wij jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
  • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen.
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent een Baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Dick van der Werf via 088-222 7813.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.