Monteur Baas

Leidinggevend Monteur

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Lijnden
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Voor de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht zijn wij op zoek naar een Leidinggevend Monteur - E met ervaring van technische installaties in grootzakelijke, industriële of andere complexe omgeving.

Wat ga je doen?

Onze afdeling Telecom & Installaties werkt aan complexe installaties op de luchthaven Schiphol, bloem/fruitveilingen, in de zorgsector, bij de Overheid en in fabrieksomgevingen. Daar draaien processen (vaak 24/7) die niet zomaar onderbroken kunnen worden. Als Leidinggevend Monteur - E ben je verantwoordelijk voor specialistische montagewerkzaamheden op deze projecten.
Naast de technische montagewerkzaamheden, stuur je collega-monteurs aan en registreer je de technische, administratieve en controle gegevens. Je geeft technisch (en het bijbehorend financieel) advies aan de klant en je hebt contact met de klant, leveranciers en onderaannemers.
Naast de reguliere werkzaamheden ben je ook af en toe beschikbaar voor storingsdiensten. Je bewaakt de uitvoering van het project en bent hiervoor verantwoordelijk.

Wat bieden wij?

Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en indien nodig de juiste praktijkopleidingen. Verder bieden we natuurlijk een interessant salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
✓ Veilig
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
____________________________
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je bent een ervaren elektrotechnicus met een diploma MBO 4 – TSI;
  • Je beschikt over VCA-VOL, NEN1010, NEN3140 en eventueel aangevuld met BMI installatiedeskundige, Monteur of Technicus Beveiligingsinstallaties;
  • Je hebt ervaring met elektrotechnische binnen-installaties in grootzakelijke / complexe omgevingen en/of industrie;
  • Je hebt brede technische ervaring opgedaan in onder andere datanetwerken, brandmeld- en toegangssystemen, cctv, regeltechnisch, etc;
  • Je bent accuraat, oplossingsgericht en flexibel ingesteld;
  • Je bent bereid tot het verrichten van storingsdiensten.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Stuur dan snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.