Collega Monteur Baas

Leerling monteur laagspanningsdistributie

  • MBO - 2
  • 40 uur
  • Leerling
  • Rotterdam
Solliciteer direct

Wil jij een Baas in het elektrotechnische vak worden? Wij zijn op zoek naar een Leerling Monteur Laagspanningsdistributie die de kneepjes het vak wil leren en zich verder wil ontwikkelen!

Dit ga je doen!

Laagspanning wordt in woningen en gebouwen gebruikt. Voordat het zover is, is moet er heel wat aangelegd worden. Buiten komt de spanning via hoogspanningskabels uit de centrales. De hoogspanning wordt verlaagd, zodat alle apparaten er binnen op aangesloten kunnen worden. De monteur laagspanningsdistributie brengt de kabel vanuit de straat tot aan de elektrometer in de meterkast. Je graaft sleuven, trekt kabels en maakt aansluitingen. Je komt tijdens je werk op veel verschillende plaatsen.

Het leerwerktraject

De opleiding tot (Eerste) Monteur niveau 2 of 3 duurt ongeveer twee jaar. In deze periode ben je vier dagen per week bij ons werkzaam als Leerling Monteur, zodat je gelijk praktijkervaring op doet. Daarnaast ga je één dag per week naar school voor verdieping in praktijk en theorie. Na het behalen van je diploma ga je bij ons aan de slag als Monteur en kan je doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Voorman.

Dit breng je mee

  • Minimaal in bezit van een VMBO diploma met een technische achtergrond.
  • Je vindt het interessant om je in andere technologieën te verdiepen.
  • Je bent enthousiast en leergierig.
  • Je bent gedreven en resultaatgericht en klantvriendelijk!

Dit bieden wij

We vinden het bij Baas heel belangrijk dat jij jouw talent kunt blijven ontwikkelen. Dit houdt in dat we graag in gesprek met jou zijn over jouw competenties, talenten en mogelijkheden en hoe deze het beste ingezet kunnen worden binnen ons bedrijf. Door middel van het bieden van interessant en uitdagend werk, training-on-the-job, de juiste opleidingen, het uitstippelen van een loopbaanpad en een goede aansturing. We vinden niet alleen de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, maar ook die van hun kinderen, hiervoor hebben wij een eigen Studiefonds. Daarnaast bieden we natuurlijk een marktconform salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet haar medewerkers als haar belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Caroline Moerman

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Caroline Moerman.