Collega Monteur T&I

Leerling Monteur HFC / Glasvezel

 • MBO - 3
 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Starter
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in het team

Ik ben Laurens (Projectleider) en heet je van harte welkom in mijn Glasvezelteam. Samen met een Projectcoördinator, Werkvoorbereider en 6 Glasvezelmonteurs werken wij voor o.a. de provincie Zuid-Holland, Vodafone Ziggo, diverse gemeentes, Enexis, Schiphol en Ericsson. Vanwege groei zijn we op zoek naar jou!

Je bent succesvol als je leert om zelfstandig te werken als glasvezelmonteur.

Dit ga je doen

Als Leerling HFC Glasvezelmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van supersnelle data-, telecom, CCTV en internetverbindingen. Behalve het lassen, afwerken, OTDR-metingen en opleveren van kabels plaats je waar nodig ook handholes, ga je buizen koppelen, bekabeling leggen en het in dienst stellen van de verbinding.
Tijdens het inwerktraject krijg je diverse opleidingen en ga je eerst een tijd met een ervaren collega op pad. Na jouw inwerktraject krijg je jouw eigen vervoer en ga je van project naar project toe, alleen of samen met een collega. Voorbeelden van projecten: nieuwe netwerken aanleggen, netwerkreconstructies, capaciteitsuitbreidingen en netwerkaanpassingen.

Dit maakt het leuk!

Je komt elke keer ergens anders. De ene week werk je ergens buiten en de volgende week ben je werkzaam in een modern kantoor. Daarnaast heb je te maken met vele soorten kabels en netwerken.

Dit breng je mee!

Je hebt een mbo-niveau 3 of 4 achtergrond en hebt enige kennis van netwerken. Graag lezen we in jouw motivatie over jouw leergierigheid en waarom kwaliteit voor jou zo belangrijk is, wat je motivatie is om bij ons te werken en welke ervaring je hebt met klantgerichtheid.

Dit bieden we jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
 • Uiteraard krijg je eigen vervoer en een smartphone.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een baas!

Dit zijn we wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Meer weten?

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Bel met Laurens Buiting op 06 - 10 21 27 25.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Caroline Moerman

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Caroline Moerman.