Monteur van Baas data straatkast

Leerling Monteur - E

  • MBO - 1
  • 40 uur
  • Scholier
  • Capelle a/d IJssel
  • Lijnden
  • Deventer
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wil jij een Baas in het elektrotechnische vak worden? Wij zijn op zoek naar een Leerling Monteur die de kneepjes het vak wil leren en zich verder wil ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Als Baas B.V. zijn wij werkzaam de elektrotechniek. Om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren worden onze medewerkers verplicht gesteld om in het bezit te zijn van een vakdiploma. En die kan jij bij ons halen! Niet voor niets is een van onze kernwaarden Meesterschap.

Het leerwerktraject

De opleiding tot (eerste) monteur niveau 2 of 3 duurt ongeveer twee jaar. In deze periode ben je vier dagen per week bij ons werkzaam als leerling monteur, zodat je gelijk praktijkervaring op doet. Daarnaast ga je een dag per week naar school voor verdieping (praktijk) en theorie. Na het behalen van je diploma ga je bij ons aan de slag als monteur en zou je kunnen doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld voorman.

Wat bieden wij?

We vinden het bij Baas heel belangrijk dat jij jouw talent kunt blijven ontwikkelen. Dit houdt in dat we graag in gesprek met jou zijn over jouw competenties, talenten en mogelijkheden en hoe deze het beste ingezet kunnen worden binnen ons bedrijf. Door middel van het bieden van interessant en uitdagend werk, training-on-the-job, de juiste opleidingen, het uitstippelen van een loopbaan pad en een goede aansturing. We vinden niet alleen de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, maar ook die van hun kinderen, hiervoor hebben wij een eigen Studiefonds. Daarnaast bieden we natuurlijk een marktconform salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Minimaal in bezit van een VMBO diploma met een technische achtergrond;
  • Je vindt het interessant om je in andere technologieën te verdiepen;
  • Je bent enthousiast en leergierig.
  • Je bent gedreven en resultaatgericht en klantvriendelijk!

Solliciteren?

Ben jij onze leerling in spee? Stuur dan snel je CV! Klik op onderstaande sollicitatiebutton en wie weet ben jij onze nieuwe Baas collega.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.