Baas collega's op Haagse Markt aan het werk

Keurmeester / Onderhoudsmonteur Elektrisch

 • MBO - 3
 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Senior
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Aangenaam! Mijn naam is Marcel, leidinggevende van de Materieeldienst binnen Baas. Baas is leverancier van technische (grotendeels ondergrondse) infrastructuren. Een sociaal, maatschappelijk betrokken en mensgericht bedrijf. Mijn vak? Gezamenlijk met mijn collega’s zorg ik dat al onze materieelitems en gereedschappen (landelijk) zo optimaal, efficiënt en veilig mogelijk inzetbaar zijn. Zo zijn onze collega’s, de vakmensen ‘buiten’, in staat om het werk optimaal en veilig te doen. Vanwege de interne doorgroei van een van mijn teamgenoten, ben ik op zoek naar een Keurmeester / Onderhoudsmonteur Elektrisch. 

Als Keurmeester / Onderhoudsmonteur werk je in een team met twee andere collega’s, te weten Nico (Keurmeester / Onderhoudsmonteur Mechanisch) en Naser (Assistent Onderhoudsmonteur Elektrisch en Mechanisch).

Jouw werk levert een belangrijke bijdrage aan al onze projecten, zonder jou kunnen de collega’s buiten niet (veilig) aan de slag!

Dit ga jij doen

Als Keurmeester / Onderhoudsmonteur keur, onderhoud, repareer je alle materieel en gereedschappen met een elektrisch component. Denk hierbij aan gereedschap als elektrische pompen, boormachines, slijptollen en handgereedschappen, maar ook momentsleutels, valbescherming, harnassen, hijs- en hefmiddelen. Dit doe je 2 dagen per week vanuit onze vestiging aan de Lyonstraat in Rotterdam en 3 dagen op de vestigingen en projectlocaties in het land. Als er gereedschap is dat je niet zelf kunt keuren, laat je dit keuren bij een externe keurmeester. Je onderhoudt in jouw rol nauwe contacten met de interne gebruikers, de collega’s in het magazijn, externe leveranciers en keurmeesters.

Dit breng jij mee

 • Je hebt een MBO opleiding in de richting elektrotechniek.
 • Je bent NEN3140 en VCA gecertificeerd. Je bent bereid om NEN818, NEN360, NEN361 en of NEN365 te behalen.
 • Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je administratief sterk ivm met de rapportage over keuring, onderhoud en reparatie.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je werkt doel- en resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je kan goed met je collega’s samenwerken maar je neemt zelf ook initiatief.
 • Je bent flexibel, leergierig en kostenbewust en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Dit bieden wij jou

Een leuke, en afwisselende functie, waarin je nauw samenwerkt met jouw collega monteurs. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om te groeien in je rol en je functie te verbreden. Baas biedt uitstekende opleidings- en groei mogelijkheden. Een functie waarin je echt je bijdrage levert aan onze projecten en jouw werk niet alleen enorm gewaardeerd wordt, maar ook een zichtbaar verschil maakt! Wij bieden een aantrekkelijk salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO Metaal en Techniek.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Meer weten?

Heb je vragen over de functie inhoudelijk, bel voor meer informatie met Marcel van der Kroef, Coördinator Materieel, op 06-10936466.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.