Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

(Junior) Werkvoorbereider

  • MBO - 4
  • 32 tot 40 uur per week
  • Starter
  • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in het team

Ik ben Raymond (Manager T&I Media) en welkom in mijn team. Mijn team bestaat uit 50 collega’s (plus zo’n 70 externen). Je gaat met name samenwerken met 1 Projectleider en 1 Projectcoördinator.
We werken voor grote bedrijven in de telecommarkt waaronder Ziggo en zijn actief in de nieuwbouw, reconstructies en de zakelijk markt (Coaxkabels). Ons doel is om aan de zakelijke markt glasvezel toe te voegen. Wij willen alle benodigde diensten leveren, zodat je bij ons terecht kan als het gaat om je aansluiting. Voor deze uitdaging hebben we jou nodig.

Je bent succesvol als je zelfstandig kunt werken en met plezier bij Baas werkt.

Dit ga je doen!

Je gaat projectmatig werken voor kort cyclisch werk in de zakelijke markt (Glasvezel en Coaxkabels) en na jouw inwerktraject word je verantwoordelijk voor het maken van werkmappen ten behoeve van projecten. Je gaat onder andere KLIC-meldingen aanvragen, materiaal uitwerken, vergunningen regelen, verkeersmaatregelen regelen en materialen en producten bestellen.
Je zorgt voor het voorbereiden, coördineren, plannen, organiseren en ondersteunen van de projecten. Je bent tevens het centrale aanspreekpunt voor de planning van het project. Je overlegt ook met stakeholders (bijvoorbeeld politie, ondernemers, buurtcommissies e.d.) en regelt de verkeersmaatregelingen.
Kortom: Je maakt alles op papier in orde en draagt het over aan de uitvoerder.

Tijdens het project ben je het aanspreekpunt van de klant en registreer je meer- en minderwerk. Je schakelt veel met monteurs over de status en mogelijke onduidelijkheden. Je bent echt de spin in het web.
Als het project is afgerond, dan zorg jij voor het opleverdossier en de financiële afhandeling.

Dit maakt het leuk!

In deze leerbaan heb je veel contact met klanten. Doordat het korte projecten betreft, kan je snel schakelen. Indien je verdere ambities hebt, dan is dit de ideale baan om een vervolgstap in jouw carrière te leggen.

Dit breng je mee!

Het gaat met name om jou als persoon. Je bent enthousiast, leergierig en hebt mbo werk- en denkniveau / een mbo-diploma. Mocht je al bekend zijn in de elektrotechniek (bijvoorbeeld NEN 3140) dan is dat natuurlijk ideaal.

Dit bieden we jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.