Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Junior Uitvoerder

  • MBO - 4
  • HBO
  • 40 uur
  • Starter
  • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in het team

Mijn naam is Joyce van Heijningen en ik ben Operationeel Manager bij onze vestiging in Rotterdam. Zoek jij een rol waarin je wordt opgeleid tot een allround, vakvolwassen Uitvoerder? Dan ben ik op zoek naar jou!

Je bent succesvol wanneer je jezelf ontwikkelt tot een vakvolwassen uitvoerder!

Dit ga jij doen!

In deze startersfunctie leren we jou door opleiding, coaching en ‘training on the job’ in een paar jaar tijd alle kneepjes van het uitvoerders vak. Als Junior Uitvoerder ben je (onder begeleiding) verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten, waarbij de Werkvoorbereiders jouw rechter- én linkerhand zijn.

Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Je zorgt daarbij voor een optimale en efficiënte inzet van de Baas-middelen. Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en de ontwikkelingen van jouw projecten. Je staat sterk in je schoenen en coacht en motiveert de ploegen waar nodig om ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn uit de dragen en te zorgen voor een juiste afronding van jouw projecten binnen financiële en planmatige kaders.

Dit maakt het leuk!

Binnen deze functie heb je veel contact met klanten en ben jij degene die de ploegen aanstuurt. Je stuurt hierbij zo'n drie tot vier ploegen aan, wat je als een mooie uitdaging kunt zien. Daarnaast is er voldoende groei- en ontwikkel perspectief binnen de vestiging Rotterdam en Baas zelf. Je krijgt voldoende ruimte en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Dit breng jij mee!

Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 4 of HBO-diploma in de richting techniek. Je vindt het interessant om je verder te ontwikkelen in de ondergrondse infra; je bent enorm leergierig en hebt stevige ambitie.
Je toont eigenaarschap en drive en bent bovendien een teamspeler. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen. Je bent gewend om snel te schakelen en gaat hierbij planmatig en georganiseerd te werk. Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Dit bieden wij jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.

  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.

  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.

  • We werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken.

  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent een Baas!

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.