Starters op hoofdkantoor Baas

Junior Inkoper

 • HBO
 • WO
 • 40 uur
 • Starter
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in ons team

Ik ben Jordi (Manager Inkoop & Logistiek). Ik ben gestart als Baas trainee en werk inmiddels ruim 6 jaar bij Baas (interview). Ons team bestaat verder uit Peter (Senior Inkoper) en Michel (Medewerker Contractbeheer) en 2 vacatures vanwege groei. Ons doel is het faciliteren van Baas bij alle inkoopvraagstukken en het sluiten van de beste deals. Kom jij ons team versterken?

Je bent als Junior Inkoper succesvol als je waarde toevoegt aan de interne en externe bedrijfsprocessen op het gebied van inkoop.

Dit ga je doen

Als Junior Inkoper breng je de inkoopbehoeften samen met de regio’s in kaart. Jij bent verantwoordelijk voor de specificatie- selectie en contractfase en alle bijbehorende documentatie. Jij zorgt dat het hele operationele inkoopproces zorgvuldig wordt ingeregeld en je beheert en onderhoud de inkoopcontracten. Administratief vastleggen is van groot belang, zodat alle interne betrokkenen te allen tijde juist geïnformeerd zijn. Jij voert alle wijzigingen op de inkoopcontracten (inkoopprijzen, werkinstructies etc.) door in de systemen. Je signaleert eventuele afwijkingen en schakelt hierover met de interne en externe stakeholders. Het is een groei rol, dus naast deze verantwoordelijkheden werk je nauw samen met Peter. Je ondersteunt hem bij de meer complexe inkooptrajecten. Ook werk je mee aan de diverse verbeterprojecten binnen de inkoop afdeling en in samenwerking met andere (staf) afdelingen.

Naast de training on the job, is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij ons traineeprogramma, waarmee jij je kunt ontwikkelen op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. (lees hier meer over het traineeship).

Dit maakt het leuk

Met jouw rol heb je direct invloed op hoe onze projecten buiten worden uitgevoerd en heb je de ruimte om je in korte tijd tot een vakvolwassen inkoper te ontwikkelen. We zijn een klein team, waar we onszelf continu de vraag stellen hoe kunnen we beter en sneller onze collega’s kunnen faciliteren en ontzorgen. Jij kunt een flinke bijdrage leveren aan deze professionaliseringsdoelstelling. Denk, bouw en ontwikkel mee!

Dit breng je mee

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met NEVI 1 en je hebt bij voorkeur al wat ervaring in een inkoopfunctie.
 • Bij Baas staat de persoon centraal. Voor deze rol zoeken wij naar iemand die met zijn of haar sterke communicatieve vaardigheden, analytische inzicht en organisatiesensitiviteit veel voor elkaar krijgt.
 • Je bent administratief sterk, accuraat en hebt het vermogen om niet alleen naar de impact voor nu, maar ook voor de lange termijn te kijken.
 • Jij denkt dat het altijd beter kan en weet ook jouw collega’s mee te krijgen in jouw verbeterplannen.

Dit bieden we jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een baas!

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.