vacaturefoto collega Baas functie Uitvoerder

Uitvoerder Aansluitleidingen

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Lelystad
Solliciteer direct

Welkom in het team!

Mijn naam is Henk Geutjes. Ik ben Operationeel Manager van onze vestiging in Lelystad. Wij zoeken voor ons team een Uitvoerder Aansluitleidingen. Word jij onze nieuwe Baas?

Je bent succesvol als jouw klanten tevreden zijn

Dit ga jij doen!

Als Uitvoerder Aansluitleidingen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten in het aansluitleidingsproces, waarbij de werkvoorbereiders jouw rechter- én linkerhand zijn.
Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Jij zorgt daarbij voor een optimale en efficiënte inzet van de Baas-middelen.
Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent goed op de hoogte van de contracteisen en de ontwikkelingen van jouw projecten. Je staat sterk in je schoenen en coacht en motiveert de ploegen waar nodig om ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn uit de dragen en te zorgen voor een juiste afronding van jouw projecten binnen financiële en planmatige kaders.

Dit maakt het leuk!

Binnen deze functie heb je veel contact met klanten en ben jij degene die de ploegen aanstuurt. Je stuurt hierbij zo'n drie tot vier ploegen aan (12 - 16 man). Doordat het veel korte projecten zijn zal je veel ad-hoc moeten schakelen, wat je als een mooie uitdaging kunt zien. Daarnaast is er voldoende groei- en ontwikkel perspectief binnen de vestiging Lelystad en Baas zelf.

Dit breng jij mee!

Je bent in het bezit van een mbo-diploma in de richting van techniek. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche.Je toont eigenaarschap en drive en bent bovendien een teamspeler.Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen.
Je bent gewend om veel ‘ad-hoc-klussen’ op te pakken en snel te schakelen en gaat hierbij planmatig en georganiseerd te werk. Je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Dit bieden wij jou!

  • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
  • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
  • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
  • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
  • We werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken.
  • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent een Baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef                               +
Vanzelfsprekend Baas!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.