vacaturefoto collega Baas functie Uitvoerder

Uitvoerder Aansluitingen

 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Oud Gastel
Solliciteer direct

Welkom in het team

Samen met jouw collega’s van Baas Infra Zuid, onder leiding van Heino Voeten, draag jij verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op onze afdeling Aansluitingen. Je standplaats is ons kantoor in Oud-Gastel. Samenwerking in dit team staat hoog in het vaandel.

Je bent succesvol als jouw klanten tevreden zijn

Dit ga je doen!

Als Uitvoerder Aansluitingen ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van projecten, waarbij de werkvoorbereiders jouw rechter- én linkerhand zijn.
Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden hoort tot jouw takenpakket en daarbij stuur je de ploegen buiten en externe partijen aan tijdens de uitvoering. Jij zorgt voor een optimale inzet van middelen en medewerkers.
Daarnaast bewaak je de kosten en opbrengsten van projecten en zorg je voor een juiste en tijdige administratieve afhandeling. Je signaleert meer- en minderwerk en bent op de hoogte van ontwikkelingen van de projecten. Je staat sterk in je schoenen en coacht en motiveert waar nodig de ploegen om onder andere ons beleid in het kader van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn uit de dragen.

Dit maakt het leuk!

Binnen deze job heb je veel contact met klanten en ben jij degene die de ploegen aanstuurt. Doordat het veel korte projecten zijn zal je veel ad-hoc moeten schakelen wat ook gezien kan worden als een uitdaging.

Dit breng je mee!

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma in de richting van techniek;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan in de uitvoering, bij voorkeur in onze branche;
 • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen;
 • Je bent gewend om veel ‘ad-hoc-klussen’ op te pakken en snel te schakelen;
 • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk en je bent klant- en resultaatgericht ingesteld.

Dit bieden wij jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • We werken aan innovatieve projecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Kristey Latukolan HR

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Kristey Latukolan.