Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Trainee

 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Starter
 • Lelystad
Solliciteer direct

Als jong professional grondig en met begeleiding het prachtige infra vak leren waarbij persoonlijk leiderschap centraal staat.

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wat ga je doen?

Als aanstormend professional met een afgeronde MBO of HBO- technische opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring krijg je de mogelijkheid om in te stromen in ons traineetraject.
Gedurende 2 jaar word je intensief begeleid in jouw ontwikkeling met behulp van cursussen (op het gebied van processen, timemanagement en persoonlijkheid), intervisie met je leidinggevende, senior uitvoerders, HR en MT leden alsmede een training op jouw vakgebied.

Tevens voer je met collega’s die in het traineetraject meedraaien diverse onderzoeken uit binnen ons bedrijf. Doel van deze onderzoeken is een inzicht te krijgen in de diverse processen van ons bedrijf en waar mogelijk verbeterpunten aan te brengen. Op deze manier doe je in korte tijd een hoop kennis en vaardigheden op. Aan het einde van het traineetraject stroom je door in een functie die het beste past bij jouw ontwikkelingen, competenties en interesse.

Wanneer kom je hiervoor in aanmerking?

Je hebt een MBO of HBO diploma behaald in een technische richting en je hebt max. 2 jaar werkervaring opgedaan. Je bent een sprankelende persoonlijkheid, je hebt lef, bent ambitieus en vasthoudend. Je staat voor je mening en weet anderen door jouw positieve en energieke uitstraling te overtuigen. Ook het herkennen van grenzen en mogelijkheden gaan je goed af. Als het moet durf je een impopulaire stelling in te nemen en je laat je niet snel van de wijs brengen. Jij weet lastige situaties of onderwerpen dusdanig aan te pakken of te verwoorden waardoor jij in staat bent collega’s mee te krijgen en te enthousiasmeren voor veranderingen. Hiervoor heb je goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden. Je past prima bij een no-nonsens cultuur (aannemerij) en kenmerkend voor je aanpak is jouw hands-on mentaliteit.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je als Trainee mee?

 • Een MBO of HBO diploma behaald in een technische richting (bij voorkeur infra, civiele techniek of technische bedrijfskunde);
 • Je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in de aannemerij of bij netbeheerders;
 • Je staat voor jouw mening en weet anderen door jouw positieve en energieke uitstraling te overtuigen en mee te nemen in bepaalde beslissingen;
 • Je hebt een pro-actieve houding en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving;
 • Als het moet durf je een impopulaire stelling in te nemen;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
 • Kennis van Autocad is een pre en je vind je weg snel in automatiseringssystemen;
 • Je past binnen een no-nonsens cultuur (aannemerij) en je hebt een hands-on mentaliteit.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met Henk Geutjes, Operationeel Manager, op: 06-301 020 60 of stuur een mail naar h.geutjes@baasbv.nl.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Laten we dan snel kennis maken. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton op onze website.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.
 

Contactpersoon
HR Manager Jolanda contactpersoon vacature recruitment

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Jolanda de Koning.