Collega Wilma Technisch medewerker

Technisch Administratief Medewerker

 • MBO - 4
 • 32 tot 40 uur per week
 • Mid Career
 • Oud Gastel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Voor onze locatie in Oud-Gastel zoeken wij een energieke (Technisch) Administratief Medewerker met interesse in of ervaring met infratechniek.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige rol als (Technisch) Administratief Medewerker haal je er voldoening uit om de onmisbare schakel te zijn tussen onze klant, de opdrachtgever en onze binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van gegevens in de daarvoor bestemde systemen. Je bewaakt nauwgezet de planning en kan ad hoc handelen op veranderingen in de planning. Verder speel je een bepalende rol in de backoffice. Dit houdt in dat je vragen van klanten in behandeling neemt.

Wat bieden wij?

Een prettige werksfeer met je collega’s! Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. Verder bieden we een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt technisch / administratieve werkervaring opgedaan;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de infra branche;
 • Je ben enorm accuraat en een harde werker;
 • Je spreekt ABN en jouw Nederlands is ook goed in geschrift;
 • Je krijgt er energie van om alles tot in de puntjes te verzorgen en om meedenken hoe we onze projecten administratief nog beter af te wikkelen;
 • Je kijkt verder dan alleen je eigen werkzaamheden en denkt mee over de processen;
 • Je bent in staat om snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.