Collega Baas Wouter Sales Engineer T&I

Manager Bedrijfsbureau

 • HBO
 • WO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Senior
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in ons team

Ik ben Wouter (Sales Engineer Telecom & Installaties) en samen met ons team lever je, als Manager Bedrijfsbureau, een essentiële bijdrage aan de divisie door middel van het optimaliseren van tender- en operationele processen, commercie, orderintake en jouw bijdrage aan onze organisatieontwikkeling. Kom jij ons team versterken?

Je bent succesvol als het team staat als een huis en jouw team onmisbaar is voor de collega’s van T&I !

Dit ga je doen

Als Manager Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor een team van 8 collega’s in de disciplines sales, calculatie, design en proces implementatie. Van vakvolwassen collega’s tot trainees. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor o.a. tendering (organisatiebreed) en relatiebeheer en je acteert op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De ene dag ben je daarom druk met de vraagstukken van vandaag, de andere dag werk je de toekomstplannen en de daarbij horende doelstellingen uit. Je bent in deze rol de sparringpartner van de regiodirecteur en ligt de verbinding tussen strategie en operatie. Die rol als verbinder vervul je ook voor de collega’s. Je bent namelijk de ‘thermometer’ voor de organisatie, jij weet wat er leeft en knoopt visie, strategie en operatie aan elkaar.
De collega’s in jouw team hebben verschillende rollen. Zo zorgt de één dat de werkprocessen en -methoden geoptimaliseerd en geïmplementeerd worden, een ander is verantwoordelijk voor het order intake proces, het plannen en coördineren van directe inschrijvingen op (openbare) werken (aanbestedingen) en de plannen van aanpak. Jij bewaakt en optimaliseert het gehele commerciële proces en zorgt met jouw team voor zorgvuldige overdracht van verworven opdrachten naar de operationele afdelingen.

Dit maakt het leuk

Je vervult een onmisbare rol in het kernteam van T&I. Je hebt de ruimte om je rol zelf verder invulling te geven en er liggen mooie kansen en verbeterslagen te wachten. Jij levert dus echt een bijdrage aan de bedrijfsvoering van onze divisie.

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een HBO-diploma met een bedrijfskundige of technische achtergrond;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan binnen de aannemerij en hebt affiniteit met installatietechniek;
 • Jouw ervaring ligt bij voorkeur binnen tendering of bij (complexe) calculatie- en engineeringsprocessen of werkvoorbereiding;
 • Je hebt al ervaring in een leidinggevende rol opgedaan en bent een kei in projectmatig werken;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, commercieel gedreven, resultaatgericht, analytisch sterk en organisatiesensitief.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor onbepaalde tijd, een uitstekend salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO Kleinmetaal, een lease-auto, laptop en smartphone;
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt;
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor eenbaas, maar voorBaas;
 • Een functie waarin je jezelf doorlopend kunt ontwikkelen;
 • Werken in een groeiende organisatie waardoor er veel toekomstmogelijkheden zijn.

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                  +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.