Collega Baas manager Capelle

(Junior) Operationeel Manager

  • HBO
  • WO
  • 40 uur
  • Starter
  • Mid Career
  • Rotterdam
Solliciteer direct

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij die (ervaren) Operationeel Manager die wij zoeken óf heb jij de ambitie om binnen twee jaar op dit niveau te komen? Heb jij leidinggevende capaciteiten die je verder wilt ontwikkelen in een mensgerichte, technische en vooruitstrevende organisatie? Mooi, dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Je bent succesvol als jouw projecten slagen met de gewenste resultaten, veiligheid en klanttevredenheid

Dit ga je doen!

Als (Junior) Operationeel Manager ben je operationeel (mede) verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen de regio Infra Midden. Je bent voornamelijk bezig met het ontwikkelen en verder uitbouwen van new business. Je onderhoudt het klantcontact en de commerciële activiteiten binnen jouw bedrijfsonderdelen. Je maakt rapportages en bent samen met de Regiodirecteur verantwoordelijk voor het vormgeven van het beleid. Als Operationeel Manager verzorg je dagelijkse aansturing en coaching van o.a. de uitvoering en werkvoorbereiding. Heb je nog wat minder ervaring, geen probleem. Wij zorgen voor goede begeleiding en coaching om dit op termijn allemaal zelfstandig te kunnen doen.

Dit maakt het leuk!

Als Operationeel Manager maak je onderdeel uit van het kernteam Infra Midden. Het kernteam bepaald, in de breedste zin van het woord, het beleid binnen de regio en ziet toe op de voortgang hiervan. Kortom, binnen deze functie krijg je veel verantwoordelijkheden en uitdagingen. Daarmee lever jij een bijdrage aan de groei van onze regio en werken wij gezamenlijk aan de ontwikkeling van Baas. Je komt daarnaast te werken in een informele organisatie, waarin hard gewerkt maar ook veel gelachen wordt.

Dit breng jij mee!

Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO opleiding. Wanneer je wat meer ervaring hebt denken we aan minimaal 5 jaar managementervaring en affiniteit met de (ondergrondse) infra. Heb je wat minder ervaring, dan verwachten wij van je dat je de ambitie hebt om binnen twee jaar op dit niveau te komen. Je bent een natuurlijk leider en een echte procesdenker. Je krijgt energie van het maken van verbeterslagen, maar beschikt over het vermogen om dit gedoseerd en met een flinke dosis organisatiesensitiviteit en overtuigingskracht neer te zetten. Je bent een inspirator en een motivator, kunt goed luisteren en weet als geen ander hoe je een team in beweging krijgt. We lezen graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt. Wat is jouw ambitie? En wat is je passie?

Dit bieden wij!

Een uitdagende en dynamische rol waarin je een bijdrage levert die een zichtbaar verschil maakt! Wij bieden je naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal en Techniek) de persoonlijke begeleiding die nodig is om ervoor te zorgen dat jij de volgende stap in jouw carrière kunt maken. Deze begeleiding uit zich in een op maat gemaakt ontwikkeltraject met coaching on the job. Ook hebben wij het Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓Veilig werken
✓Meesterschap
✓Menselijk
✓Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.