Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Accountmanager

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een ervaren Accountmanager voor onze businessunit Telecom en Installaties.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben jij de schakel tussen commerciële activiteiten en de producten en diensten die Baas levert. De primaire rol van de Accountmanager is om nieuwe klanten te bereiken via (bestaande) netwerken, advertenties of andere manieren om interesse te wekken bij potentiële klanten.

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vertalen van onze producten- en dienstenlening en het geven van pitches voor potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe klanten door middel van het identificeren van potentiële klanten en de beslissers daarvan. Het netwerk opbouwen, onderhouden en uitbreiden binnen de branche wordt jouw focus. Je streeft een hoge kwaliteit support na door te leveren aan zowel interne- als externe klanten. Je maakt offertes en orderbevestigingen en werkt samen met de collega’s van de calculatie, het innovatieteam en de operatie om (potentiële) klanten goed te informeren en naar hun wensen te bedienen. Je selecteert de juiste parameters om de beste oplossing te bieden in de markt en bent dagelijks actief als sparringpartner voor de interne organisatie en voor de (potentiële) klanten.

Behalve onze traditionele producten/diensten, is Baas ook actief in ontwikkeling en innoveert op het gebied van Energie en SMART. Hierin willen wij het verschil maken en ben jij degene die onze (bestaande) klanten dit inzicht mee geeft.

Kan je een bestaand netwerk vanuit het verleden mee nemen of heb je vanuit een andere branche al veel bruikbare relaties? Dan is deze baan voor jou de droombaan!!!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie waar je een stevige stempel drukt door het klantenbestand uit te breiden, waar een aantrekkelijk werkpakket voor Baas uit voortvloeit. Als Accountmanager krijg je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden goede ontwikkelingsmogelijkheden en studiefonds voor de kinderen van onze medewerkers. Daarnaast kom je in een plezierige werkomgeving terecht wat gekenmerkt wordt door een hands-on mentaliteit, ruime mate van zelfstandigheid en korte communicatielijnen waardoor snel schakelen mogelijk is.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.
Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef
Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-diploma in de richting (Elektro)techniek of Bedrijfskunde;
 • Je hebt werkervaring in een commerciële buitendienstrol in een technische setting;
 • Je hebt jaren ervaring in het Elektrotechnische vakgebied en hebt hier een aantoonbaar netwerk;
 • Je hebt goede computervaardigheden (MS office Excel, Word, Projects en Visio);
 • Je bent een analytisch, strategisch en toekomstgericht persoon. Je hebt een duidelijke visie op je werk en gaat daar gefocust mee aan de slag. Daarbij weet je te overtuigen en te beïnvloeden, maar wel op een integere, relatiegerichte manier. Je speelt goed in op de behoeften van de klant en voelt aan welke wijze van communicatie het beste aansluit. Daarnaast zie je snel hoe de verschillende processen verlopen, waar de risico’s en verbetermogelijkheden liggen. Je voert je werk op een systematische, ondernemende en doelgerichte wijze uit;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Stuur dan snel jouw cv en motivatiebrief in door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
Recruiter Baas Kristey

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Kristey Latukolan.