Collega Hermien Adviseur

HR Adviseur

  • HBO
  • 32 tot 40 uur per week
  • Mid Career
  • Rotterdam
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn Hermien, Fabienne, Berit en Kim, samen met onze manager, Jolanda, vormen wij het HR-team van Baas BV. Baas is een dynamische en sociale organisatie die flink in beweging is. Door het vertrek van onze HR-adviseur in de regio Midden (standplaats Rotterdam) zijn wij per direct op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een HR-adviseur die minimaal vier dagen per week aan de slag gaat voor de regio Midden (standplaats Rotterdam).

Wat ga je doen?

Ons bedrijf groeit hard in een branche die behoorlijk onder druk staat en heeft een stevig toekomstperspectief. Dat brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee, ook op HR-gebied. Denk aan een (meer dan) krappe arbeidsmarkt, ingewikkelde inzetbaarheidsvraagstukken, (talent)ontwikkeling en cultuurverandering. De HR-afdeling ontwikkelt mee. Wij zijn dan ook op zoek naar een zelfstandig, allround brede HR-adviseur. Binnen het HR-team krijg jij de verantwoordelijkheid voor de genoemde regio met zo’n 250 medewerkers. Het zwaartepunt ligt vooral op het adviseren van de leidinggevenden en het ontwikkelen van de medewerkers, van monteurs tot operationeel managers. Houd jij ervan om een uitdaging aan te gaan, sta jij je mannetje en kun jij zakelijkheid op een menselijke manier ten uitvoer brengen? Dan is dit de functie die bij je past.

Wat bieden wij?

Wij bieden een hele interessante HR-uitdaging, waar je zowel aan de regio’s als aan het HR-team een grote bijdrage kunt leveren. Het is een heel veelzijdige functie, waarin je stevig wordt uitgedaagd op het HR-vlak, daarnaast zal onze project gedreven organisatie vaak een beroep doen op jouw improvisatietalent!

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting HRM;
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Je bent pragmatisch, energiek, kunt snel schakelen en bent een echte verbinder;
  • Je beschikt over een sterke organisatie sensitiviteit en een stevige dosis tact;
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt omgaan met de verschillende belangen in onze platte en vaak ad-hoc organisatie;
  • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Bedankt voor jullie interesse, maar wij kunnen deze vacature prima zonder jullie tussenkomst invullen.

 

 

Contactpersoon
HR Manager Jolanda contactpersoon vacature recruitment

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Jolanda de Koning.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.