Collega's Werkvoorbereiders aan het werk

Ervaren Werkvoorbereider Telecom

 • MBO - 4
 • 32 tot 40 uur per week
 • Mid Career
 • Senior
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Welkom in het team!

Ik ben Raymond (Manager Media), welkom in mijn team! Mijn team bestaat uit 50 collega’s. In jouw rol als Werkvoorbereider ga je nauw samenwerken met een Projectleider en een Projectcoördinator.We werken voor grote bedrijven in de Telecommarkt zoals Ziggo en zijn actief in de nieuwbouw, reconstructies en de zakelijke markt.Wij verzorgen de aansluitingen de omgeving Rotterdam / Den Haag / Delft. Met onze dienstverlening en het werkpakket schuiven we steeds verder op ‘in de keten’. Een mooie uitdaging waar jouw inzet als ervaren werkvoorbereider, een welkome aanvulling is!

"Jij bent succesvol als, door jouw bijdrage, jouw collega's buiten optimaal hun werk kunnen verrichten.

Dit ga jij doen

Als werkvoorbereider werk projectmatig aan ons kort cyclisch werk in een van onze teams Nieuwbouw, Reconstructie of BtoB. Jij zorgt vanuit de engineering dat de collega’s buiten optimaal aan de slag kunnen met de aanleg van glasvezel en coax. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van werkmappen, denk aan het aanvragen van de KLIC-meldingen, het uitwerken van het materiaal, vergunningen en verkeersmaatregelen regelen en het bestellen van de benodigde materialen.
Je zorgt voor het voorbereiden, coördineren, plannen, organiseren en ondersteunen van de projecten. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de planning van het project. Je overlegt ook met stakeholders (bijv. met politie, ondernemers, buurtcommissies e.d.). Kortom: jij treft alle voorbereidingen en draagt het werk over aan het uitvoerende team.
Tijdens de uitvoering van de projecten ben je het aanspreekpunt van de klant en registreer je meer- en minderwerk. Je schakelt veel met monteurs over de status en mogelijke onduidelijkheden. Als het project is afgerond, dan zorg jij voor het opleverdossier en de financiële afhandeling.

Dit maakt het leuk

Als werkvoorbereider telecom heb je een heel veelzijdige en afwisselende functie. Omdat je aan kortcyclische projecten werkt, ligt het tempo hoog, je hebt veel contact met (heel uiteenlopende) klanten. Snel schakelen, veel regelen en organiseren. Heb je ambitie? De rol van werkvoorbereider is bij uitstek de baan om onze projecten en ons werk goed te leren kennen en is eigenlijk de basis van iedere vervolgstap binnen Baas!

Dit breng jij mee

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO 4 opleiding, bij voorkeur in technische richting;
 • Je hebt ervaring als werkvoorbereider binnen de telecom opgedaan. Heb jij kennis vanOrca en PNI, dat is mooi meegenomen!
 • Je bent een teamplayer, beschikt over sterke contactuele vaardigheden, je werkt altijd kostenbewust en beschikt over sterkprobleemoplossend vermogen;
 • Uiteraard ben je stressbestendig en beschik je over sterk organisatorisch talent.

Dit bieden wij jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen + 13 ADV dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.Je bent zelf een Baas!

 

Wij zijn Baas

 

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.