Engineering & Consultancy

Engineering & Consultancy

Van A tot Z ontzorgen. Engineering en advisering voor ondergrondse infrastructuren op het gebied van energie, water en data.

Baas Engineering & Consultancy is een aparte entiteit binnen Baas met als vakgebied de complete tracéengineering van ondergrondse infrastructuur met veel ervaring binnen de energietransitie.

Engineering voor ondergrondse infrastructuren op het gebied van energie, water en data.

De medewerkers van Baas Engineering & Consultancy beschikken over een ruime kennis en ervaring om zo een juiste partner te zijn voor het oplossingsgericht uitvoeren van engineeringprojecten.
Van engineering en/of advisering van kabel- en leidingprojecten in z’n geheel tot het met het vergunningsgereed bij de opdrachtgever opleveren, waarbij een uitgebreide vorm van omgevingsmanagement tot de mogelijkheden behoort.

Contactpersoon
Collega Karima Metalsi Proces Implementatieleider Baas

Heeft u een vraag over engineering?

Neem gerust contact op met Karima Metalsi

HVS-centrale Den Haag

Uitgelichte projecten

Door toegenomen belasting van het elektriciteitsnet en de energietransitie in Den Haag en omstreken zijn aanpassingen aan de hoogspanningsverbindingen noodzakelijk. In opdracht van Stedin werkt Baas aan het ‘ontvlechten van de HVS-centrale’.

Lees meer
Verhelpen spanningsklachten net Enexis - Zeerijp

In Zeerijp zorgt het terugleveren van zonne-energie aan het elektriciteitsnet voor spanningsklachten. In opdracht van Enexis werkt Baas aan het verhelpen van deze spanningsklachten.

Lees meer