Collega Remco Werkvoorbereider Tekeningen

Engineer Infra

Infra

 • HBO
 • 32 tot 40 uur per week
 • Mid Career
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in het team

Ik ben Roy (Operationeel Manager) en welkom in mijn team. Je gaat veel samenwerken met jouw 3 directe collega’s: 2 jonge gasten Laurens en Willem en jouw ervaren collega Aad. We hebben een flexibele mentaliteit, want we zijn niet gebonden aan standaard kantoortijden en zitten veel bij onze klanten. Stedin en Evides zijn o.a. onze klanten en ons afdelingsdoel is om te zorgen dat we een kwalitatieve werkmap opleveren zodat het project kan starten. Hierdoor zijn we continue in contact met de Werkvoorbereiders en Uitvoerders. Daarnaast willen we onze afdeling verder professionaliseren door de processen beter te borgen. We willen vooroplopen in de energietransitie.

Je bent succesvol als je een goed ontwerp kunt opleveren en je bent dé schakel met het uitvoeringsteam.

Dit ga je doen!

De vraag vanuit de markt verschuift. Opdrachtgevers gaan steeds vaker werkzaamheden uitbesteden aan de aannemer. Het is aan ons om te bedenken wat de klant nodig heeft. Bijvoorbeeld omtrent energievraagstukken, verkeersomleidingen, hoe kruispunten van kabels opgelost dienen te worden, de infrastructuur van kabels etc. We zijn hierbij verantwoordelijk voor het uitvoeringsontwerp.

Een greep uit jouw veelzijdige werkzaamheden:

 • Je maakt voorlopige en definitieve ontwerpen;
 • Je bepaalt de benodigde materialen voor projecten;
 • Je bepaalt de bestekregels;
 • Je stuurt derde partijen aan, bijvoorbeeld t.b.v. bodemonderzoek, verkeersplanning en vergunningen;
 • Indien van toepassing: gestuurde boringen ontwerpen (voor distributienetten, aansluitingen van woningen en hoogbouw).

Klinkt goed toch? Maar we hebben meer voor je…….

Dit maakt het leuk!

Je komt te werken op een afdeling die volop in ontwikkeling is, waarbij jouw bijdrage groot is en gewaardeerd wordt. We staan open voor jouw ideeën, waardoor jij jezelf kunt ontplooien.
Bij ons ga je de breedte in qua ontwikkeling en leer je andere disciplines. We staan voor first time right, waardoor jouw leercurve belangrijk is. We geloven in leren van je fouten en steeds verbeteren.
Jouw directe collega gaat jou inwerken. Op jouw eerste dag ligt er een maatwerk inwerkschema klaar, waarin staat wie je wanneer spreekt, waar en met wie je meeloopt en wat je gaat leren. Je kunt 32 tot 40 uur per week werken. Indien gewenst kan je altijd doorgroeien. Binnen Baas werken 600 medewerkers, groot genoeg voor jouw kansen!

Dit breng je mee!

Je hebt relevante ervaring binnen de Infra, bijvoorbeeld als Engineer of Werkvoorbereider in kabels & leidingen op minimaal HBO-niveau. Je weet wat er buiten bij de projecten daadwerkelijk nodig is. We zoeken geen Engineer die alleen maar rekent. Het gaat ons verder om jou als persoon. Je bent gestructureerd, kritisch (naar jezelf en anderen), wilt graag leren en durft om hulp te vragen. Je bent betrokken bij Baas en staat open voor een geintje. We lezen graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt.

Dit bieden we jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 38 vrije dagen.
 • Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on-the-job en de juiste praktijkopleidingen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen)
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent een baas!

Dit zijn wij!

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan. 

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                                 +
Vanzelfsprekend Baas!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.