Baascollega Projectcoördinator Robert op kantoor in Capelle

Engineer Coax en Glasvezel

 • MBO - 4
 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Senior
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Ik ben Raymond (Manager Media), welkom in mijn team! Mijn team bestaat uit 50 collega’s.
We werken voor grote bedrijven in de Telecommarkt zoals Ziggo en zijn actief in de nieuwbouw, reconstructies en de zakelijk markt (coax en glasvezel). Wij verzorgen de aansluitingen de omgeving Rotterdam / Den Haag / Delft. Met onze dienstverlening en het werkpakket schuiven we steeds verder op ‘in de keten’, dat wil zeggen, dat we steeds meer engineeringswerk gaan uitvoeren. Een flinke uitdaging, waar we jouw engineeringskwaliteiten graag bij willen inzetten. Jij bent degene die de vragen hoe, wat, waar en wanneer beantwoord!

Met jouw werk zorg jij dat wij ’s avonds lekker op de bank kunnen bingewatchen!

Dit ga je doen

Als engineer lever je hoogwaardig ontwerpen aan, rekening houdend met de richtlijnen van het contract, voor zowel combi- als solowerk. Je maakt kostenramingen voor technisch en financieel draagvlak bij betrokken uitvoerders en projectleiders. Je maakt netberekeningen en tracéstudies en weet een goede inschatting te maken van mogelijk omgevingsfactoren. Jij bent als geen ander in staat om creatief te denken en hierdoor tot de beste oplossingen te komen bij mogelijke obstakels binnen het tracé. Je vraagt vergunningen aan bij de stakeholders en controleert deze. Je hebt een adviserende rol bij calculaties en bestekanalyses.

Dit maakt het leuk

Inhoudelijk interessant werk, de diepte in qua engineering en een leuk betrokken team! Daarnaast bieden wij veel ruimte voor meer. Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijkervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij dat het beste kunt inzetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling!

Dit breng je mee

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO 4 opleiding;
 • Je hebt engineeringservaring binnen de telecom opgedaan en kennis van Orca en PNI;
 • Je bent een teamplayer, werkt altijd kostenbewust en beschikt over sterk een probleemoplossend vermogen;
 • Uiteraard ben je stressbestendig en beschik je over een sterk organisatorisch overzicht.

Dit bieden we jou

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen + 13 ADV dagen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • We werken aan innovatieve trajecten met de nieuwste technieken.
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas.Je bent zelf een Baas!

Dit zijn wij

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet haar medewerkers als haar belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
Lef                                +
Vanzelfsprekend Baas!

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi.. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie naar werkenbijbaas@baasbv.nl of solliciteer via bovenstaande sollicitatie button.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met Dorien Wolff, Recruiter op: 06-55 22 61 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Contactpersoon
Recruiter Dorien Wolff (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Dorien Wolff.