Collega Geert Projectleider Baas

Engineer

  • MBO - 4
  • 32 tot 40 uur per week
  • Mid Career
  • Foxhol
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Vanwege een uitbreiding van ons werk op het gebied van engineering, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons engineeringsteam komt versterken.

Wat ga je doen?

Als Engineer houd je je bezig met het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig ontwerp, hierbij houd je je aan de richtlijnen van het contract. Je maakt kostenramingen voor zowel technisch als financieel draagvlak bij betrokken uitvoerder en projectleider. Je maakt netberekeningen en tracéstudies en weet een goede inschatting te maken van mogelijk omgevingsfactoren. Jij bent als geen ander in staat om creatief te denken en hierdoor tot de beste oplossingen te komen bij mogelijke obstakels binnen het tracé. Je vraagt vergunningen aan bij de stakeholders en controleert deze. Je hebt een adviserende rol bij calculaties en bestekanalyses.

Kortom in deze rol kun je schakelen tussen verschillende stakeholders en dit is dan ook iets waar jij energie van krijgt.

Wat bieden wij?

Talent ontwikkelen vinden we bij Baas heel belangrijk. De ontwikkeling van jouw talent begint bij een goede opleiding en een organisatie waarbij je in de praktijk ervaart waar jouw talenten liggen en hoe jij jouw talent het beste in kan zetten. Baas maakt graag deel uit van jouw ontwikkeling! Door middel van onder andere interessant en uitdagend werk, training on the job en indien nodig de juiste praktijkopleidingen. Verder bieden we natuurlijk een interessant salaris en de goede secundaire voorwaarden die bij de CAO Metaal en Techniek horen. Waaronder 38 vakantiedagen per jaar!

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde (Technische) MBO / HBO opleiding ;
  • Je hebt ervaring opgedaan in engineersrol en hebt affiniteit met de ondergrondse infra;
  • Je bent zowel resultaat- als mensgericht;
  • Je bent gewend om zowel met grote projecten om te gaan als met de ‘ad-hoc-klussen’.
  • Je bent een teamplayer, werkt altijd kostenbewust en beschikt over sterk een probleemoplossend vermogen;
  • Uiteraard ben je stressbestendig en beschik je over een sterk organisatorisch overzicht

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

 

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Hermien Slump.