Emmaweg e.o., Made

Bewuste Bouwers, beste buren!

In opdracht van Enexis Netbeheer voert Baas werkzaamheden uit aan de gasleidingen in Made. In februari 2019 starten wij met onze werkzaamheden aan de Emmaweg en omgeving. In totaal vernieuwen we ongeveer 2400 meter aan leidingen in de wijk.

  • Made
  • Emmastraat en omgeving
  • 11 febr - 19 juli 2019
  • Enexis

Waarom vernieuwen wij de leidingen?

Het gasleidingnet in Made rondom de Emmaweg is grotendeels in de jaren voor 1960 aangelegd en daarom aan vernieuwing toe. In enkele gevallen worden ook de aansluitingen van water en gas bij u in de meterkast vervangen. De bestaande gasmeters worden meteen omgewisseld voor intelligente 'slimme' meters. Op deze manier kunt u ook in de toekomst altijd rekenen op betrouwbare energie.

Wanneer werken wij in uw wijk?

Burg. van Campenhoutstraat week 7 t/m 11
Boerenhoekstraat  week 12
Hofstedestraat  week 13 en 14
Molenstraat week 15 t/m 17
Gravinne Margrietstraat week 18 t/m 20
Julianastraat  week 21
Emmaweg week 22 en 23
Stationsstraat week 24 t/m 27
Kalverstraat week 28 en 29
Contactpersoon
Projectleider Geert

Heeft u een vraag over dit project?

Neem gerust contact op met Geert van Gulik

Wat merkt u als bewoner?

Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk merkt van onze werkzaamheden. Toch moeten wij u af en toe storen, dit is helaas onvermijdelijk.

Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, kan het zijn dat u tijdelijk geen gas heeft. De eventuele onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 uur. Enexis Netbeheer informeert u vooraf hierover via een brief. In sommige gevallen moeten wij ook bij u in huis of in de voortuin aan de leiding werken. Ook dan maken wij op tijd een afspraak met u.

Vanaf maandag 11 februari kunt u werkverkeer of graafmachines in uw straat aantreffen. Dit gaat misschien gepaard met (geluid)overlast. Ook kan het voorkomen dat uw oprit tijdelijk niet toegankelijk is, omdat de straat is opengebroken. Verder kan het zijn dat u uw afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden, omdat de vuilniswagen niet in uw straat kan komen. Wij begrijpen dat dit niet prettig is en doen ons best om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Na de aanleg en verwijdering van de leidingen herstellen wij het straatwerk.