Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Cost Engineer

  • HBO
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Onze business unit Telecom & Installatie heeft een stevige groei ambitie: partner zijn in innovatieve en duurzame vraagstukken en deze vertalen naar klantoplossingen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven en communicatief sterke Cost Engineer E.

Wat ga je doen?

Als Cost Engineer stel je offertes op ten behoeve van het aanleggen van:

  • gebouw gebonden elektrotechnische installaties (denk aan verlichting, noodstroom-, brandmeld-, toegang-, beveiliging- en camerasystemen), en
  • data- en telefonienetwerken, zowel draadgebonden (fiber, coax, koper) als draadloos.

Je hebt affiniteit met bovenstaande technieken en werkzaamheden en hebt bij voorkeur een brede interesse gekoppeld aan een elektrotechnische achtergrond.

Baas heeft de afgelopen jaren een mooi portfolio opgebouwd met klanten als Flora Holland, diverse overheidsinstellingen en scholen, Randstadlocaties door heel Nederland en Schiphol Telematics.
Samen met de projectleider vorm je een team en inventariseer je de klantvraag bij verschillende opdrachtgevers. Vanuit jouw kennis en ervaring maak je de calculaties en geef je advies op maat. Jij maakt daarmee het verschil bij de gunning van een opdracht.

Wat bieden wij?

Een gedreven, betrokken en divers team met 3 calculatie collega’s waarmee je onderdeel uitmaakt van het bedrijfsbureau T&I.
Als Calculator val je in de cao Metaal en Techniek, maar belonen we wat ruimer. Je hebt in deze functie recht op 38 vrije dagen, een onkosten- vergoeding en een internetvergoeding.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
 Veilig werken
 Meesterschap
 Menselijk
 Oprecht
 Lef

Wat breng je mee?

•Je hebt minimaal een afgeronde elektrotechnische MBO opleiding;
•Je hebt ervaring als calculator in de Elektrotechniek of je wilt vanuit ‘buiten’ of de engineering graag de calculatorsrol oppakken;
•Je hebt kennis van / ervaring met EMVI, CROW, UAV-2012 en RAW;
•Je hebt ervaring met projectmatig werken;
•Je beschikt over goede computervaardigheden (MS office) en maakt je onze ERP systemen snel eigen;
•Je bent commercieel gedreven, analytisch en communicatief sterk, adviesvaardig en beheerst de Nederlandse taal goed.

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Stuur dan snel jouw cv en motivatie via onderstaande sollicitatie

Informatie voor bureaus
Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen..

 

 

 

 

 

 

Contactpersoon
Profielfoto kim melaard

Heb je een vraag over deze vacature?

Neem gerust contact op met Kim Melaard.

Let op: jouw sollicitatie verstuur je via de bovenstaande knop 'solliciteer direct'.