Collega's Werkvoorbereiders aan het werk

Calculator

  • MBO - 4
  • 40 uur
  • Mid Career
  • Foxhol
Solliciteer direct

Baas is leverancier van technische infrastructuur tussen ‘bron’ en ‘eindgebruiker’. Een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf, waar wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de beste resultaten bereiken. Onze vakmensen verstaan hun vak als geen ander en leveren met hun ‘handen’ werk waar we trots op zijn!

Wij zijn op zoek naar een ervaren calculator, die graag een veelzijdige uitdaging aangaat.

Wat ga je doen?

Als calculator bij Baas heb je een veelzijdige rol. Je bent verantwoordelijk voor maken van complexe kostprijsberekeningen in samenspraak met de beoogde Projectleider en/of Uitvoerder . Je onderhoudt commerciële contacten met de opdrachtgever en andere stakeholders  en bent verantwoordelijk voor het aanvragen en beoordelen van offertes van leveranciers en onderaannemers. Verder behoort de offerte-opvolging en het verzorgen van de binnen de aanvraag relevante (kwaliteits-)plannen en documenten tot je taken. Daarbij onderhoudt je interne contacten en betrekt deze voor advies bij calculatietrajecten.

Als calculator signaleer je kansen, maar bepaal en kwantificeer je ook mogelijke risico’s en onderzoekt waar nodig alternatieve uitvoeringswijzen. Je bepaalt het budget voor het project en draagt zorg voor de vertaalslag van tekening naar de benodigde materialen en materieel aan de projecten. Tevens coördineer, plan en organiseer je de werkvoorbereiding van een of meerdere projecten en zorg je uiteindelijk voor de overdracht naar de uitvoering. 

Kortom in deze rol ben je niet alleen bezig met calculeren, maar ben je betrokken in het werkproces van aanvraag opdracht tot aan de uiteindelijke uitvoering.

Wat bieden wij?

Naast een mooie afwisselende uitdaging, hebben wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Baas B.V. maakt gebruik van de cao Metaal en Techniek. Hierbij heb je onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar.

Waarom Baas?

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. We zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef

Vanzelfsprekend Baas!

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een technische opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt al een behoorlijk wat jaren ervaring opgedaan op calculatiegebied, bij voorkeur in onze branche;
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, kunt coachen en sturen en je blijft jezelf op dit gebied altijd ontwikkelen;
  • Je gaat planmatig en georganiseerd te werk, bent klant- en resultaatgericht ingesteld en je werkt altijd kostenbewust.
  • Je bent vaardig met het werken met MS Office (Excel, Words, Projects).

Solliciteren?

Ben jij onze ultieme kandidaat? Mooi. Laten we kennis maken! Stuur snel jouw cv en motivatie in via de sollicitatiebutton.

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Contactpersoon
HR Adviseur Hermien contactpersoon vacature

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Hermien Slump.