Collega Baas manager Capelle

Calculator

 • MBO - 4
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Rotterdam
Solliciteer direct

Welkom in ons team

Ik ben Roy Pals (Operationeel Manager) en samen met mijn team leveren we een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van Baas infra Midden door middel van het optimaliseren van tender- en operationele processen, commerciële trajecten, contractbeheer en jouw bijdrage in de calculatietrajecten. Kom jij als Calculator ons team versterken?

Je bent succesvol als door jouw commerciële en deskundige bijdrage projecten veilig, kwalitatief en rendabel worden opgeleverd en afgerond!

Dit ga je doen!

Als Calculator houd je je bezig met het opleveren van passende projectaanbiedingen. Je bent van begin tot eind betrokken bij het offerte-traject, je doet en beoordeelt de aanvraag en behandeling van offertes, maakt complexe kostprijsberekeningen in samenspraak met de Projectleider of Uitvoerder en draagt zorg voor de opvolging. Je bent verantwoordelijk voor de overdracht aan en adviseert bij de uitvoering.
Daarnaast adviseer je bij commerciële afwegingen. Door je contacten zowel intern als met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers heb je als geen ander zicht op kansen en risico’s en alternatieve uitvoeringsmogelijkheden. Je weet deze inzichten af te bakenen en op een commerciële manier mee te nemen in de calculatietrajecten.

Dit maakt het leuk!

In deze rol kun je schakelen tussen verschillende stakeholders en lever je een prominente bijdrage in de oplevering van veilig, kwalitatief en rendabel werk. Dit is dan ook iets waar jij energie van krijgt.

Dit breng je mee!

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde (technische) mbo opleiding, maar je beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke rol en hebt affiniteit met de ondergrondse infra.
 • Je bent zowel resultaat- als mensgericht op samenwerken.
 • Je bent technisch en cijfermatig sterk, bent commercieel gedreven, en beschikt over een probleemoplossend vermogen.

Dit bieden we jou!

 • We volgen de cao Metaal en Techniek waardoor je recht hebt op 25 vrije dagen en 13 ADV dagen.
 • Wij zijn een open en informele organisatie en stimuleren verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en makkelijk bij de juiste persoon terecht komt.
 • Baas Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen).
 • De betrokkenheid van onze medewerkers is typerend aan ons bedrijf. Je werkt niet voor een baas, maar voor Baas. Je bent zelf een Baas!

Wij zijn Baas

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Baas heeft ambitie en zoekt collega’s met ambitie. Samen staan wij voor:
✓ Veilig werken
✓ Meesterschap
✓ Menselijk
✓ Oprecht
✓ Lef +
Vanzelfsprekend Baas!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactpersoon
HR Adviseur Henk-Jan Ros (Recruitment vacature contactpersoon)

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem dan contact op met Henk-Jan Ros.