Blauwe Kei te Breda

Bewuste Bouwers, beste buren!

In opdracht van Enexis zorgt Baas B.V. voor de aanleg, het onderhoud en de betrouwbaarheid van het gasnetwerk in de wijk Blauwe Kei in Breda. Het gasleidingnet is hier grotendeels in de jaren '60 aangelegd en nu aan vervanging toe. Wij vervangen het leidingnet volgens de nieuwste inzichten en technieken.

  • Breda
  • Fatimastraat en omgeving
  • Vanaf begin februari en tot medio september 2018
  • Enexis
Contactpersoon
Projectleider Geert

Heeft u een vraag over dit project?

Neem gerust contact op met Geert van Gulik

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Enexis heeft een vervangingsbeleid voor al het ‘grijs gietijzer’ en de asbestcement gasleidingen. Wij vervangen in uw wijk de gietijzeren gasleiding preventief. Waar nodig worden de gasaansluitingen ook vernieuwd. U krijgt ook een Slimme Meter, als we bij u de gasaansluitingen moeten vernieuwen en overzetten. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. 

Na deze werkzaamheden laat de civiele aannemer van de gemeente Breda de straten netjes achter. Zij herstraat de weg en de stoep.

Wanneer werken wij in uw wijk?

De werkzaamheden staan gepland vanaf begin februari 2018 en duren naar verwachting tot eind juli 2018. Wij zijn in uw straat aanwezig op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

Let op: in week 20 van 2018 wordt de Gaffelstraat afgesloten. Klik hier voor het verkeersplan.

De globale planning:

Blauwe Kei/Ginneken

Vervangen 400 AC opslag 28 mei - 8 juni
Burgemeester Buijsenstraat nr. 2 t/m 36 11 juni - 4 juli
Burgemeester Buijsenstraat nr. 1 t/m 45 4 juli - 20 juli
Burgemeester Buijsenstraat reline 25 juni - 29 juni
Prins Hendrikstraat 85 t/m 137 13 aug - 27 aug
Prins Hendrikstraat 25 t/m 83 28 aug - 12 sept

De Ploegstraat (vallend onder Burg. Buijsenstraat) en de Gaffelstraat worden gecombineerd uitgevoerd met Brabant Water.

Kijk ook op: http://enexis.nl/actueel.

Wat merkt u als bewoner?

U kunt werkverkeer of graafmachines in de straat aantreffen. Uw oprit kan daardoor tijdelijk niet toegankelijk zijn, omdat de straat dan is opengebroken. Ook is het mogelijk dat uw gastoevoer tijdelijk wordt onderbroken. U ontvangt een bericht van ons als dit voorkomt. Verder kan het zijn dat u de afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden. Wij vragen hiervoor uw begrip en proberen de overlast, alsmede het eventuele geluidsoverlast, zoveel mogelijk te beperken.

Ondervindt u toch overlast? Laat dit weten en kom naar ons inloopspreekuur of neem contact op met de omgevingsmanager van dit project.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Om een goede buur te zijn letten wij goed op de veiligheid, verzorging, het milieu en de omgeving op en rondom het project. Wij hebben de werkzaamheden daarom aangemeld bij de Stichting Bewuste Bouwers. Wij geven veel aandacht aan omgevingsmanagement. Ondervindt u toch overlast? Neem dan contact met ons op. De volgende dingen zijn voor u als bewoner ingericht:

Omgevingsmanager 

Voor dit project is er een omgevingsmanager aangesteld. Geert van Gulik is het eerste aanspreekpunt en de schakel tussen ons personeel en u als omwonende.  De contactgegevens zijn ook zichtbaar op de projectlocatie.

Inloopspreekuur 

Tips, vragen of opmerkingen? Kom iedere woensdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 uur naar het inloopspreekuur in onze directiekeet ter hoogte van Fatimastraat in Breda. Wij zien u graag en zetten de koffie klaar!

Website Verbeterdebouw.nl

Op de website www.verbeterdebouw.nl vindt u alle projecten in Nederland die aangesloten zijn bij Bewuste Bouwers. Zo ook dit project. Laat een opmerking, vraag of tip achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.