Header referentie Structin combiwerkzaamheden alternatief

Baas aan het werk voor Structin in gebieden Midden en West

Voor het samenwerkingsverband Structin werkt Baas sinds 2012 hard aan een goede invulling voor de contractgebieden Midden en West. 

Het werkgebied van Baas loopt van de gemeente Lansingerland naar Den Haag en van de gemeente Zuidplas naar Hoek van Holland.

  • Invulling Structin-contract gebieden Midden en West
  • Rotterdam, Den Haag en omgeving
  • 2012 - heden
  • Structin

De combiwerkzaamheden omvatten alle disciplines op het gebied van infra; water, gas, elektra, cai en glasvezel. We werken aan zowel hoofd- als dienstleidingen. Binnen het contract verzorgen wij ook alle engineering en werkvoorbereiding voor de elektra- en gasaansluitingen in dit gebied.

Digitalisering

Dagelijks werken ongeveer 75 collega’s aan de Kort Cyclische Opdrachten (KCO) van dit contract. Goede samenwerking en communicatie met de opdrachtgever zijn belangrijk. Vanuit onze wens om slimmer samen te werken, processen te vereenvoudigen en om meer inzicht te hebben in onze processen, zijn wij gestart met het digitaliseren van enkele werkprocessen. Dat scheelt een hoop papierwerk. Zo gaat de digitale opdrachtverstrekking via het Digitaal Samenwerkingsplatform (DSP). En het tekenwerk verloopt via GO MapForms (GMF). Hiermee zorgen we voor een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces en is het mogelijk om kort na aanleg de revisie voor gas, water, elektra, cai en telecom op te leveren aan de opdrachtgever. Dat kan zelfs binnen 24 uur.

Structin

In Structin werken Cif, Dunea, Evides, Liander, Oasen, Stedin, Ziggo (voorheen UPC) en Westland Infra samen aan de gecombineerde aanleg van kabels en leidingen bij nieuwbouwprojecten voor woningen in Zuid-Holland. Gezamenlijk aanleggen scheelt tijd en is efficiënter. Structin pakt de regie en coördineert het ontwerpproces van de ondergrondse infrastructuur namens de netbeheerders.

Referentie Structin overzicht gebieden contract