Baas maakt keten compleet met oprichting Baas Engineering & Consultancy

Met de oprichting van Baas Engineering & Consultancy geeft Baas brede invulling aan het thema energietransitie en maakt de keten van haar dienstverlening compleet.

Inspelen op vragen vanuit de markt energietransitie

De vraag vanuit de markt verschuift. Opdrachtgevers besteden steeds vaker werkzaamheden uit aan andere partijen buiten hun organisatie. Baas heeft dit al enige tijd geleden onderkend en heeft alle engineers vanuit de diverse regio’s gebundeld tot één aparte unit die zich ‘dedicated’ bezighouden met engineeringswerk voor thema’s zoals energietransitie.
Middels deze landelijke samenwerking heeft een kennisbundeling plaatsgevonden waarmee de ‘skills’ van Baas E&C naar een hoger niveau zijn getild. De oprichting van Baas Engineering & Consultancy is de volgende stap in deze professionaliseringsslag; dienstverlening die al dan niet in combinatie met daadwerkelijke realisatie van een project wordt aangeboden.

Baas Engineering & Consultancy maakt de keten van dienstverlening compleet

Dat komt voort uit het logo van Baas wat gebaseerd is op een geïntegreerde ‘keten’ en op samenwerking tussen 2 partijen. De aaneengesloten letters vormen een geïntegreerde ‘keten’ wat verwijst naar de 4 fases van onze dienstverlening: Engineering, Voorbereiding, Uitvoering en Service & onderhoud. De vorm van de ‘S’ verwijst naar ‘de grond en/of de kabelgoot’.

Met Engineering & Consultancy kan Baas het totale pakket vanuit een integrale benadering, oppakken.

Baas Engineering & Consultancy B.V. is een aparte entiteit onder Baas Groep B.V. en staat onder leiding van de regiodirecties teneinde de korte lijn naar onze opdrachtgevers te behouden.

Bedrijfsprofiel Baas Engineering & Consultancy (expertise ‘Engineering’)

Baas Engineering & Consultancy is een aparte entiteit binnen Baas met als vakgebied de complete tracéengineering van ondergrondse infrastructuur met veel ervaring binnen de energietransitie.
Engineering voor ondergrondse infrastructuren op het gebied van energie, water en data.
De medewerkers van Baas Engineering & Consultancy beschikken over een ruime kennis en ervaring om zo een juiste partner te zijn voor het oplossingsgericht uitvoeren van engineeringprojecten.

Van engineering en/of advisering van kabel- en leidingprojecten in z’n geheel tot het met het vergunningsgereed bij de opdrachtgever opleveren, waarbij een uitgebreide vorm van omgevingsmanagement tot de mogelijkheden behoort.

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Een carrièreswitch op je 52ste: ‘Mijn eerste klus was vooral kijken’

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst EV-Ready en Siemens Nederland