Baas kiest nieuw systeem voor digitaal inmeten

In een tijd waarin steeds meer opdrachtgevers het verplicht stellen dat huisaansluitingen met precisie worden aangemerkt op een kaart, hebben wij die ontwikkeling met volle overtuiging omarmd. Na een grondig onderzoekstraject waarbij meerdere partijen en combinaties in overweging zijn genomen, kozen wij voor de gebundelde krachten van GOconnectIT en marXact. De 40 digitale ontvangers werden in september bezorgd.

Voldoen aan verplichtingen

“We hebben een vrij intensief traject achter de rug, dat hadden wij nodig om tot deze keuze te komen. We hebben over verschillende soorten apparatuur gesproken en uiteindelijk meerdere sets en combinaties getest, waaronder GOconnectIT en marXact. Na de testperiode wisten we alle ins and outs van GO MapForms en de ontvanger, waar we vervolgens uitgebreid over gesproken hebben.” Volgens Marcel van der Kroef, betrokken bij de keuze en verspreiding van de meetsets binnen Baas.

“Voor ons is het belangrijk dat wij snel en goed voldoen aan de verplichtingen die opdrachtgevers tegenwoordig stellen: sneller en adequater aanleveren van gemeten gegevens. Zij hebben die verplichting ook steeds meer, dan mogen zij dat ook van ons verwachten. Naast prijs, is dit één van de belangrijkste overwegingen bij onze keuze geweest.”

Lees het hele artikel op de website van MarXact.

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Een carrièreswitch op je 52ste: ‘Mijn eerste klus was vooral kijken’

Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst EV-Ready en Siemens Nederland