Baas geeft een goed gevoel

Bij Baas denken we niet alleen aan onze eigen mensen, maar ook aan de mensen om ons heen. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Daarom hebben wij afgelopen week met een groep collega’s verjaardagsboxen ingepakt bij stichting Jarige Job Foundation in Rotterdam.

Omdat ‘geven’ veel mooier is dan ‘nemen’, zijn ze flink aan het werk gezet. Een mooi initiatief en dankbaar lachende Bazen aan de lopende band. Na afloop hebben we geproost op maar liefst 147 ingepakte en 500 bestickerde dozen. Hiep hiep hoera voor de enthousiaste deelnemers.

Naast de 11 Bazen die de verjaardagsdozen (jaarlijks totaal 100 duizend boxen!) hebben ingepakt mochten wij ook een cheque van € 1.000,- doneren. Dit bedrag is opgebracht door collega’s die vakantiedagen hebben verkocht en verdubbeld vanuit de directie.

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Welkom in de Baas-familie: Thijs en Tommie Udink

Nieuws

‘Ik ben bij Baas gebleven om het sociale aspect’