Baas breidt uit en vestigt zich in Zeeland

Aannemer in energie- en data-infrastructuur Baas B.V. is sinds begin april ook gevestigd in Zeeland. In het centraal gelegen Goes is het nieuwste Baas kantoor in gebruik genomen. Vanuit de vestigingen in Breda, Roosendaal (Oud-Gastel) en Rotterdam is Baas al sinds 2016 actief voor enkele opdrachtgevers in Zeeland.

“De signalen uit de markt zijn positief”, legt Ron van Baal, regiodirecteur Infra Zuid, de keuze voor de uitbreiding uit. “De regio is de komende jaren flink in ontwikkeling en onze activiteiten en samenwerking met opdrachtgevers in Zeeland bevallen goed. Dat gaf de doorslag.”

Strategisch belang

Baas hecht veel waarde om dicht bij haar opdrachtgevers gevestigd te zijn en met de opening van dit regiokantoor gaat een langgekoesterde wens in vervulling: een stevige positie in de Zuidwesthoek van Nederland met Goes als centraal punt. Baas is flink gegroeid in aantal medewerkers en mag zich tot de grotere aannemers in Zeeland rekenen. Van Baal: “Opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor ons en ook medewerkers werken graag bij ons.”

Werving technisch personeel

Baas gaat uit van een positief effect op de werving van nieuwe technische collega’s door de vestiging in het Zeeuwse. Van Baal: “Baas kent uitstekende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Onze activiteiten op gebied van Engineering & Consultancy bieden – naast onze operationele kabel- en leidingwerken – steeds meer toegevoegde waarde. Iets waar we ontzettend trots op zijn en als uniek in de markt bestempeld mag worden.”

De officiële, feestelijke opening van de nieuwe locatie aan de Stanleyweg 11 in Goes vindt plaats op woensdagmiddag 8 juni.

Gerelateerde nieuwsberichten en projecten

Nieuws

Welkom in de Baas-familie: Thijs en Tommie Udink

Nieuws

‘Ik ben bij Baas gebleven om het sociale aspect’