Collega Baas vacaturefoto Capelle Telecom en Installatie

Accountmanager

 • HBO
 • 40 uur
 • Mid Career
 • Capelle a/d IJssel
Solliciteer direct

Baas heeft ambitie en zoekt een accountmanager met ambitie. Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Baas is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. Baas ziet zijn medewerkers als zijn belangrijkste kapitaal, daaruit is de medewerker, service en winst filosofie ontstaan.

Samen staan wij voor:
Veilig werken
Meesterschap
Menselijk
Oprecht
Lef                               +

Vanzelfsprekend Baas!

Stop selling. Start helping.

Dit ga je doen!

Als Accountmanager binnen Baas B.V. Telecom & Installatie, ben jij de schakel tussen commerciële activiteiten en de producten en diensten die Baas levert. De primaire rol van de Accountmanager is om nieuwe klanten te bereiken via (bestaande) netwerken, advertenties of andere manieren om interesse te wekken bij potentiële klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van onze producten- en dienstverlening en het geven van pitches voor potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe klanten door middel van het identificeren van potentiële klanten en de beslissers daarvan. Het netwerk opbouwen, onderhouden en uitbreiden binnen de branche wordt jouw focus. Je streeft een hoge kwaliteit support na door te leveren aan zowel interne- als externe klanten. Je maakt offertes en orderbevestigingen en werkt samen met de collega’s van de calculatie, het innovatieteam en de operatie om (potentiële) klanten goed te informeren en naar hun wensen te bedienen. Je selecteert de juiste parameters om de beste oplossing te bieden in de markt en bent dagelijks actief als sparringpartner voor de interne organisatie en voor de (potentiële) klanten.

Behalve onze traditionele producten/diensten, is Baas ook actief in ontwikkeling en innoveert op het gebied van Energie en SMART. Hierin willen wij het verschil maken en ben jij degene die onze (bestaande) klanten dit inzicht mee geeft.

Kan je een bestaand netwerk vanuit het verleden mee nemen of heb je vanuit een andere branche al veel bruikbare relaties? Dan is deze baan voor jou de droombaan!!!

Dit breng je mee!

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-diploma in de richting (Elektro)techniek of Bedrijfskunde;
 • Je hebt werkervaring in een commerciële buitendienst rol in een technische setting;
 • Je hebt jaren ervaring in het Elektrotechnische vakgebied en hebt hier een aantoonbaar netwerk;
 • Je hebt goede computervaardigheden (MS office Excel, Word, Projects en Visio);
 • Je bent een analytisch, strategisch en toekomstgericht persoon. Je hebt een duidelijke visie op je werk en gaat daar gefocust mee aan de slag. Daarbij weet je te overtuigen en te beïnvloeden, maar wel op een integere, relatiegerichte manier. Je speelt goed in op de behoeften van de klant en voelt aan welke wijze van communicatie het beste aansluit. Daarnaast zie je snel hoe de verschillende processen verlopen, waar de risico’s en verbetermogelijkheden liggen. Je voert je werk op een systematische, ondernemende en doelgerichte wijze uit;
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

Dit bieden wij!

Werken bij Baas B.V. betekend werken aan mooie projecten, in de infratechniek of installaties (netwerken of inpandig). Die bijdragen aan wooncomfort, een schoner en slimmer Nederland.

Wij belonen onze medewerkers volgens de CAO Metaal en Techniek (technische installatiebedrijven) met daaraan gekoppeld een bedrijfspensioenregeling. Maar ook vele extra's zoals ons eigen gezondheidsprogramma BRAVO, diverse opleidingen en een eigen studiefonds voor kinderen. Daarbij bieden wij 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar. 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contactpersoon
Matthijs van der Pol

Ben je overtuigd van jouw toekomst binnen Baas?

Solliciteer via bovenstaande knop 'solliciteer direct'.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?
Neem gerust contact op met Matthijs van der Pol.